Nové cestovní verze mýdel a šampuků

 

2020. Nikdo by na začátku letošního roku nehádal, co všechno následující měsíce přinesou a jak moc se svět během několika týdnů dokáže změnit. Nevíme sice, kam se kvůli aktuální situaci letos vydáte na dovolenou, ale jisté je, že odpočinek potřebuje každý, ať už v apartmánu u moře nebo v dřevěnici u rybníka. A abyste už ani mimo svůj domov nemuseli dělat kompromisy a přecházet zpět na konvenční kosmetiku, přinášíme vám několik novinek, díky kterým si svou přírodní kosmetiku budete moci vzít s sebou, ať už se vydáte kamkoliv.

 

Cestovní levandulové mýdlo Cestovní mandlové mýdlo

 

Připravili jsme pro vás sady mýdel a šampuků s praktickou kovovou kulatou krabičkou, do které váš oblíbený výrobek přesně padne. Ať už letos budete obdivovat krásy Česka nebo se vydáte za mořem či horami, můžete mít naše mýdla a šampuky stále s sebou. A co všechno můžete nově na našem webu najít v cestovní verzi?

 

Cestovní levandulové mýdlo Cestovní přírodní mýdlo

 

CESTOVNÍ ŠAMPUKY

Jako první jsme při vašich cestách chtěli ochránit šampuky, které nejsou tak pevné jako mýdla. Jestli vás zajímá, proč je šampuk, na rozdíl od mýdla, křehký, mrkněte se na náš předchozí článek o šampucích. Nově tak můžete v kategorii ŠAMPUKY najít všechny tři druhy šampuků jak jednotlivě, tak v cestovní verzi s krabičkou. Šampuk dostanete vždy stejný, jediný rozdíl tedy je v přidání kovové krabičky, ve které můžete uchovávat třeba i doma šampuky, které zatím nepoužíváte.

 Cestovní lipový šampuk Cestovní kopřivový šampuk Cestovní heřmánkový šampuk

 CESTOVNÍ PRACÍ MÝDLO

Druhým produktem, který jsme vám chtěli dodat v cestovní verzi, je prací mýdlo. Všichni známe tu situaci, kdy si na dovolené potřebujeme něco rychle přemáchnout nebo odstranit skvrnu, ale pračka po ruce není. V tu chvíli nastupuje na scénu prací mýdlo v kovové krabičce, které může čekat ukryté na dně vašeho kufru, dokud se taková situace nepřihodí, aby se stalo neocenitelným pomocníkem. Protože původní klasický tvar mýdla by se do podobné krabičky jen těžko vměstnal, přemýšleli jsme, jaká mýdla budeme pro cestovní verzi vyrábět. A protože jsme velmi spokojení s tvarem našich šampuků, který se skvěle drží v ruce, zvolili jsme i pro naše cestovní prací mýdla stejný "broušený" tvar. Na dovolené zřejmě nevyužijete celé 110gramové mýdlo, a tak jsme snížili také jeho gramáž, která se dostala na 80 g. V kategorii PRACÍ MÝDLA si tedy můžete vybrat mezi běžnou hranatou verzí pracího mýdla v původní gramáži a novou menší cestovní verzí v kovové krabičce.

 

Cestovní prací mýdlo Cestovní prací mýdlo

 

Pokud mýdlo doma nevyužíváte každý den, můžete ho i v domácím prostředí mít v kovové krabičce uskladněné. Vždy ho tam ale dejte až po úplném vyschnutí, abyste při dalším praní nenašli jenom rozmočenou mýdlovou hmotu.

CESTOVNÍ PŘÍRODNÍ MÝDLA

Největší novinka, kterou jsme pro vás v souvislosti s letním cestováním připravili, jsou naše klasická přírodní mýdla na ruce a tělo v cestovní verzi. Mají úplně nový tvar a padnou do menší krabičky než šampuky a prací mýdlo. K dostání jsou zatím 3 nejoblíbenější druhy, a to levandulové, mandlové a mýdlo s aktivním uhlím. Pečovat tedy na cestách můžete nejen o své ruce a tělo, ale i o pleť. Všechna tři cestovní mýdla na ruce a tělo najdete v kategorii PŘÍRODNÍ MÝDLA.

 Cestovní levandulové mýdlo Cestovní mýdlo s aktivním uhlím Cestovní mandlové mýdlo

  

Už nepotřebujete ani mýdlenku

Jestli míříte do nějakého krásného apartmánu v Chorvatsku nebo si třeba s přáteli pronajímáte chatu u Třeboně, zřejmě v kufru najdete kousek místa, kam vměstnat vaši domácí mýdlenku. Pokud si ale budete dopřávat odpočinek pod stanem nebo chcete ušetřit každý gram v zavazadle do letadla, oceníte praktické využití vršku krabičky, který lze během sekundy proměnit v provizorní mýdlenku. 

ALE POZOR! Po každém použití mýdla a zvlášť šampuku, který jste si kovové krabičce přinesli, je nezapomeňte nechat pořádně vyschnout. Kdybyste naše produkty vrátili vlhké nebo dokonce ještě mokré do krabičky a uzavřeli, velmi rychle se vlivem zbývající vlhkosti rozmočí. Abyste se toho vyvarovali, položte mýdlo nebo šampuk po každém použití na obrácené dno krabičky tak, aby voda mohla volně odtékat pryč.

 

 Cestovní levandulové mýdlo Cestovní levandulové mýdlo

 

Ať už se vydáte kamkoliv, přejeme vám krásné léto, příjemné počasí, milou společnost, kvalitní odpočinek, nezapomenutelné zážitky a hlavně dbejte na zdraví své i všech ostatních ♥