Doprava a platba

BALENÍ NAŠICH MÝDEL

Ať už si od nás objednáte jedno mýdlo nebo třeba deset, zabalíme vám je vždy bez použití plastu. Pro naše obaly preferujeme ekologické recyklovatelné nebo rovnou recyklované papírové materiály, které navíc krásně vypadají. Mýdla balíme také do obyčejného balícího papíru, aby ani při nešetrné přepravě nedošlo k jejich poškození. Díky tomu se každé naše obyčejné balení vyrovná dárkovému balení pro každou příležitost. Balné máte započítané už v ceně dopravného, neplatíte tedy nic navíc.

Při objednávce nad 1 000 Kč a platbě předem za dopravu ani platbu neplatíte.

MOŽNOSTI DOPRAVY

  • Česká pošta - 90 Kč
  • Zásilkovna - 90 Kč
  • osobní převzetí na adrese provozovny

Balíček vám podle přání odešleme klasickou poštou jako doporučenou zásilku či balík nebo vám ho pošleme na některé výdejní místo Zásilkovny. Pro mýdla se také můžete po předchozí telefonické domluvě zastavit osobně na adrese naší provozovny.

MOŽNOSTI PLATBY

  • běžný bankovní převod na účet č. 3142108133/0800
  • rychlý online převod
  • online platba kartou
  • platba dobírkou při převzetí zboží u Zásilkovny - 55 Kč
  • platba dobírkou při převzetí zboží u České pošty - 75 Kč 
  • platba v hotovosti v případě předem dohodnutého osobního převzetí na adrese provozovny

K platbě si můžete vybrat mezi několika možnostmi. Zaplatit můžete klasickým běžným bankovním převodem přímo na náš účet 3142108133/0800, vedený u České spořitelny a.s. Jako variabilní symbol prosím použijte číslo vaší objednávky, které vám pošleme do emailu. Pokud nechcete údaje k platbě dlouze vypisovat, použijte online bankovní převod, který vás po kliknutí na logo vaší banky přesměruje rovnou do vašeho bankovnictví, kde po přihlášení stačí přednastavenou platbu potvrdit. U tohoto druhu platby je ale potřeba, abyste měli internetové bankovnictví u některé z těchto bank: Komerční banka, RaiffeisenBank, MBank, Fio Banka, Česká spořitelna nebo Unicredit. Zaplatit můžete také kreditní nebo debetní kartou, to je nejrychlejší a nejpohodlnější možnost. Za poplatek (55 Kč u Zásilkovny nebo 75 Kč u České pošty) můžete zvolit i dobírku, tedy platbu při převzetí zboží u dopravce. A po předem dohodnutém osobním převzetí zboží na adrese provozovny můžete zaplatit v hotovosti.