Představení produktových řad

Sortiment jsme rozdělili do tří řad podle typu mýdla, množství obohacujících složek a druhu parfemace.

přírodní mýdla

Řada se skládá z 8 druhů mýdel, které obsahují čistě přírodní suroviny a nejsou ničím dobarvované. Podle druhu mýdlo může obsahovat také drcené sušené květy nebo plody. Můžete v nich tak najít třeba strouhaný kokos, drcený rakytník, drcené levandulové nebo konopné květy nebo částečky aktivního uhlí. Tato mýdla jsou pak vhodná také pro peeling či masáž pokožky při koupeli.

Aktuální nabídku našich přírodních mýdel najdete zde.

 

BAREVNÁ mýdla

Naše prostřední řada obsahuje 16 druhů barevných mýdel, která zaujmou nejen svou vůní, ale také vzhledem. Tato mýdla jsou barvena přírodními jíly a barvami. Každá barva mýdla odpovídá jiné vůni, nejčastěji se tak setkáte s levandulovou a limetkovou vůní a s vůní pomerančového květu. Můžete zde najít ale také vůni geránia, ylang-ylang, šalvěje nebo rozmarýnu. Do černých mýdel je pak přidané opět aktivní uhlí.

Naši aktuální nabídku barvených mýdel můžete najít zde.

 

luxusní mýdla

Poslední řada obsahuje pouze 4 luxusní mýdla, která jsou zdobená filigránem, krajkou nebo srdcovým vzorem. Díky pracnějšímu vzorování se z jedné dávky vyrobí mýdel daleko méně, než při výrobě mýdla bez zdobení. Tato mýdla také obsahují exkluzivní vonné složky, které přidáváme pouze do této řady. Díky svému luxusnímu vzhledu jsou vhodná jako krásný dárek. 

Naši aktuální nabídku luxusních mýdel můžete najít zde.