Jak to všechno začalo

Jak to všechno začalo?

Moje jméno je Jirka a rád bych vám teď prozradil, jak vlastně nápad se založením domácí mýdlárny u nás doma vznikl.

Po letech práce na manažerských pozicích ve velkých firmách jsem měl velkou chuť začít dělat něco jiného. Věnovat se něčemu, co má smysl do budoucna, v čem mohu projevit svoji kreativitu a čím mohu pomoci lidem i přírodě kolem nás. Dříve jsme ve volném čase vyráběli mýdla pro rodinu a známé a tak nás napadlo, proč je nenabídnout všem, kteří hledají přírodní a ručně vyrobenou kosmetiku. Založil jsem tedy malou rodinnou firmu na ruční výrobu přírodních mýdel.

Co děláme?

Naše mýdla si můžete pořídit pro čistou radost z přírodní kosmetiky, protože se jedná o 100% přírodní produkty obohacené o výživové složky. Mýdla vyrábíme metodou zastudena, a díky tomu v nich všechny živiny zůstávají, aby se mohly postarat o vaši pokožku. Jsou tedy určena všem bez rozdílu, především pak těm s moderním životním stylem a ekologicky zaměřené, kteří preferují přírodní kosmetické produkty bez přidaných chemických látek. Protože mají naše mýdla příznivé účinky na pokožku, jsou vhodná i pro ty, kteří mají potíže se suchou kůží nebo ekzémy či jiné zdravotní obtíže dermatologického původu a vyhledávají alternativní kosmetické produkty. Mýdla jsou vhodná také jako dárek k jakékoliv příležitosti, pro ženy i muže.

Na čem nám záleží?

Nejen při výrobě samotných mýdel, ale také při výběru obalových materiálů se zaměřujeme na jejich ekologickou stopu a používáme tedy stoprocentně recyklovatelné obaly i krabice. S naší zásilkou vám domů žádný plast nepřijde.