MÁME DOVOLENOU: Naši milí zákazníci, po delší době si potřebujeme na chvíli oddechnout. Proto všechny objednávky, které nám pošlete v období 25. 7. až 2. 8. budeme odesílat až od pondělí 5. 8. Jako poděkování za vaši trpělivost vám do každé objednávky z tohoto období, která bude mít hodnotu nad 499 Kč, navíc přibalíme mandlové mýdlo zdarma.

Naše velikonoční nadílka

 

Velikonoce se zase nezadržitelně blíží my bychom vám letos rádi představili naše nové velikonoční ozdoby a zároveň vám ukázali pár možných dekorací, ze kterých se můžete třeba inspirovat pro vlastní velikonoční tvorbu. Všechny naše betonové výrobky jsou samozřejmě ručně vyrobené a ošetřené, nikdy tak nenajdete dva totožné. Děláme je ale s láskou a péčí, která je na nich vidět ♥️

VŠECHNY VELIKONOČNÍ DEKORACE

IMG_5641

 Zajíčci, kam se podíváš

Velikonoce bez zajíčků? To by nebylo ono. Proto se letos v naší nabídce objevily hned dva typy zajdů - s oběma ouškama nahoru nebo s jedním ouškem dolů. Oba druhy můžete mít v 5 barevných variantách - zelený, růžový, žlutý, bílý a černý. 

IMG_5724

Zajíčci můžou být v páru, ve skupině, ale můžou taky sloužit jako minimalistická dekorace jen tak sami o sobě. Umístit je můžete na velikonoční stůl, hezky se vyjímají v květináči nebo jim to bude slušet třeba na komodě, kde poslouží jako minimalistická moderní dekorace. 

dcvdsvd

IMG_5747

IMG_5634

Kam s kraslicemi?

Abyste měli kam skládat všechna vykoledovaná velikonoční vajíčka, přidali jsme do nabídky taky stojánky na vajíčka nebo kraslice. Vybrat si můžete ze dvou barevných provedení - jednoduchých pastelových barev nebo strakatých černo-bílých kousků a taky ze dvou tvarů! Jeden stojánek je totiž kulatý a jeden obdélníkový. Do obou se vejde 6 vajíček.

IMG_5253-2 IMG_5665

IMG_5289

Nová černo-bílá kolekce

 Jako novinku jsme letos uvedli i tuhle originální černo-bílou a bílo-černou strakatou kolekci. Najdete v ní strakaté obdélníkové stojánky na vajíčka, minimalistické domečky nebo taky tácek ve tvaru spirály. Celou kolekci můžete hezky doplnit i bílými nebo černými zajíčky.

 IMG_5692

IMG_5672

IMG_5678

 Minimalistické domečky

Minimalistické domečky z naší nové strakaté kolekce nejsou jen velikonoční dekorací. Zahradu nebo interiér vám můžou zdobit celý rok. Dodáváme je v sadě jednoho většího a jednoho menšího domečku. Můžete si je dát k sobě jako sadu nebo umístit každý zvlášť do jiné místnosti, jak se vám to bude líbit. 

IMG_5682

IMG_5654

 Buďte kreativní

K vytvoření velikonoční dekorace nepotřebujete žádné speciální vybavení. Rozhlédněte se kolem sebe, dejte prostor své fantazii a využijte věci, o kterých by vás třeba ani nenapadlo, že by mohly sloužit jako dekorace!

IMG_5750

Našli jste malý dřevěný květináč? Vyložte ho slámou, senem nebo suchou trávou, vložte do něj jeden barevný petrklíč nebo jinou jarní kytičku v malém květináči a k němu barevně ladícího zajíčka. A máte první jednoduchou, ale přesto krásnou velikonoční dekoraci.

IMG_5635

Máte na půdě staré plechové formy na dort? Vyložte je mechem, rozhoďte na ně třeba pár rozbitých skořápek, zasaďte do něho zelené zajíčky, kterým to v mechu bude slušet a doplňte svíčkami. A hezká jednobarevná dekorace je na světě.

IMG_5659

Na velikonoční tvoření se dá využít i obyčejný kyblík. Pokud najdete nějaký nižší, bude se vám lépe pracovat. Použít ale můžete i klasický kovový kýbl, do kterého zasadíte mini narcisky a hyacinty a mezi ně přidáte naše velikonoční zajíčky, nebo strakaté domečky pro celoroční dekoraci.  

IMG_5651

Ať už si doma vytvoříte pomocí našich ručně litých ozdob jakoukoliv velikonoční nebo jinou dekoraci, budeme opravdu moc rádi, když nám pošlete fotku nebo ji vystavíte na sociální sítě a označíte nás, abych ji viděli! :)