Naše velikonoční nadílka

 

Velikonoce se zase nezadržitelně blíží my bychom vám letos rádi představili naše nové velikonoční ozdoby a zároveň vám ukázali pár možných dekorací, ze kterých se můžete třeba inspirovat pro vlastní velikonoční tvorbu. Všechny naše betonové výrobky jsou samozřejmě ručně vyrobené a ošetřené, nikdy tak nenajdete dva totožné. Děláme je ale s láskou a péčí, která je na nich vidět ♥️

VŠECHNY VELIKONOČNÍ DEKORACE

IMG_5641

 Zajíčci, kam se podíváš

Velikonoce bez zajíčků? To by nebylo ono. Proto se letos v naší nabídce objevily hned dva typy zajdů - s oběma ouškama nahoru nebo s jedním ouškem dolů. Oba druhy můžete mít v 5 barevných variantách - zelený, růžový, žlutý, bílý a černý. 

IMG_5724

Zajíčci můžou být v páru, ve skupině, ale můžou taky sloužit jako minimalistická dekorace jen tak sami o sobě. Umístit je můžete na velikonoční stůl, hezky se vyjímají v květináči nebo jim to bude slušet třeba na komodě, kde poslouží jako minimalistická moderní dekorace. 

dcvdsvd

IMG_5747

IMG_5634

Kam s kraslicemi?

Abyste měli kam skládat všechna vykoledovaná velikonoční vajíčka, přidali jsme do nabídky taky stojánky na vajíčka nebo kraslice. Vybrat si můžete ze dvou barevných provedení - jednoduchých pastelových barev nebo strakatých černo-bílých kousků a taky ze dvou tvarů! Jeden stojánek je totiž kulatý a jeden obdélníkový. Do obou se vejde 6 vajíček.

IMG_5253-2 IMG_5665

IMG_5289

Nová černo-bílá kolekce

 Jako novinku jsme letos uvedli i tuhle originální černo-bílou a bílo-černou strakatou kolekci. Najdete v ní strakaté obdélníkové stojánky na vajíčka, minimalistické domečky nebo taky tácek ve tvaru spirály. Celou kolekci můžete hezky doplnit i bílými nebo černými zajíčky.

 IMG_5692

IMG_5672

IMG_5678

 Minimalistické domečky

Minimalistické domečky z naší nové strakaté kolekce nejsou jen velikonoční dekorací. Zahradu nebo interiér vám můžou zdobit celý rok. Dodáváme je v sadě jednoho většího a jednoho menšího domečku. Můžete si je dát k sobě jako sadu nebo umístit každý zvlášť do jiné místnosti, jak se vám to bude líbit. 

IMG_5682

IMG_5654

 Buďte kreativní

K vytvoření velikonoční dekorace nepotřebujete žádné speciální vybavení. Rozhlédněte se kolem sebe, dejte prostor své fantazii a využijte věci, o kterých by vás třeba ani nenapadlo, že by mohly sloužit jako dekorace!

IMG_5750

Našli jste malý dřevěný květináč? Vyložte ho slámou, senem nebo suchou trávou, vložte do něj jeden barevný petrklíč nebo jinou jarní kytičku v malém květináči a k němu barevně ladícího zajíčka. A máte první jednoduchou, ale přesto krásnou velikonoční dekoraci.

IMG_5635

Máte na půdě staré plechové formy na dort? Vyložte je mechem, rozhoďte na ně třeba pár rozbitých skořápek, zasaďte do něho zelené zajíčky, kterým to v mechu bude slušet a doplňte svíčkami. A hezká jednobarevná dekorace je na světě.

IMG_5659

Na velikonoční tvoření se dá využít i obyčejný kyblík. Pokud najdete nějaký nižší, bude se vám lépe pracovat. Použít ale můžete i klasický kovový kýbl, do kterého zasadíte mini narcisky a hyacinty a mezi ně přidáte naše velikonoční zajíčky, nebo strakaté domečky pro celoroční dekoraci.  

IMG_5651

Ať už si doma vytvoříte pomocí našich ručně litých ozdob jakoukoliv velikonoční nebo jinou dekoraci, budeme opravdu moc rádi, když nám pošlete fotku nebo ji vystavíte na sociální sítě a označíte nás, abych ji viděli! :)