Naše nové obaly

Máme nové obaly a máme z nich velkou radost ♥

Když jsme ani ne před rokem vymýšleli první obaly na naše mýdla, věděli jsme, že budou tak trochu provizorní. Že nám nic neřekne lépe než praxe, co od nich potřebujeme a jak by měly vypadat. A za těch několik měsíců jsme opravdu přišli na to, co všechno chceme na obalu ukázat, jaké technické parametry by balení kosmetiky mělo splňovat a v neposlední řadě také jaký vzhled by se nám pro naše mýdla líbil. A tak jsme se konečně pustili do jejich realizace a po několika týdnech vám je konečně můžeme představit!

 

Přírodní ručně dělaná mýdla   Přírodní rakytníkové mýdlo

    

Náš hlavní požadavek byl, aby na balení bylo na první pohled patrné, které mýdlo máte právě v ruce. To nám na těch starých nejvíc chybělo. Teď je název mýdla umístěný na přední straně i na jedné z bočních stran, takže i když jsou mýdla poskládaná na sobě, víme přesně, která to jsou. Dále nový obal obsahuje klasické povinné údaje, jako je složení mýdla, jeho šarže nebo datum spotřeby. Kromě toho jsme ale přidali na bok informace o tom, jaké výživné látky se postarají o vaši pokožku a samozřejmě také to, že je mýdlo vždy 100% přírodní. 

V neposlední řadě jsme řešili také vzhled, který by měl s našimi mýdly korespondovat. Proto je velmi jednoduchý, v přírodních zemitých barvách a neobsahuje zbytečný text navíc. 

 

Přírodní levandulové mýdlo   Přírodní ručně dělaná mýdla

Probíhá balení stále ručně?

Ano. Každé mýdlo zabalíme do papíru, na který jste zvyklý z předchozího balení. Nově ho ale přepásáme pruhem papíru, na kterém najdete všechny důležité informace. Ten vzadu ručně slepíme a mýdlo je připravené na cestu k vám. Samozřejmé je i to, že veškeré naše obalové materiály jsou pořád výhradně papírové. Nechceme přispívat k tvorbě plastového odpadu a tak jsme se naučili obejít se bez něho. Po vybalení naší zásilky z eshopu vám v ruce kromě mýdla zbude pouze papír a dřevitá vata, která mýdla chrání během přepravy. Abychom se vyhnuli i použití izolepy, lepíme krabice či obálky postaru papírovou páskou. Mohli bychom to dělat snadněji i rychleji, ale raději obětujeme své pohodlí a i malou kapkou přispějeme k lepšímu životnímu prostředí. Razíme totiž heslo: "Buď tou změnou, kterou chceš vidět ve světě".

 

Přírodní levandulové mýdlo   Přírodní mrkvové mýdlo

A co pečetě?

Tak ty se vám moc líbily. A nám taky, ale bohužel se nám nepodařilo najít žádný pečetící vosk, s jehož složením bychom byli spokojení. Proto se teď na nějakou dobu pečetí vzdáváme. Pokud se nám ale podaří najít nějaké, které jsou více v souladu s naším přírodním cítěním, nevylučujeme, že se k nim v nějaké podobě v budoucnu vrátíme.

 

Přírodní mýdlo s aktivním uhlím   Přírodní ručně dělaná mýdla

Tak co na ně říkáte?

Jsme rádi, že jsme vám obaly po týdnech příprav mohli konečně ukázat a hlavně, že vám v nich můžeme konečně začít mýdla posílat. Protože jsme rodinná firma, snažíme se vždy shodnout na všem a vždy najít takové řešení, abychom s ním byli spokojení všichni. Proto si můžete být jistí, že tyto obaly nejsou žádným kompromisem, ale jsou výsledkem našich nápadů, inspirací, promýšlení i mnohých diskuzí. Máme z nich fakt velkou radost, ale taky si přejeme, aby se líbily vám. Protože právě pro vás mýdla děláme.

 

Přírodní mrkvové mýdlo   Přírodní mandlové mýdlo

Přírodní mýdlo s aktivním uhlím  Přírodní ručně dělaná mýdla